Hyundai Heftrucks

Uw officieel verdeelpunt van Hyundai heftruck in Oost-Vlaanderen. Wij zijn trots op deze samenwerking met Hyundai material handling. Bezoek onze website www.heuninck-heftruck.be voor meer info.

“NIEUW” Wacker Neuson DV60 Dual View wieldumper

Hierbij stellen we u graag voor als 1ste in België de Wacker Neuson DV60 Dual View wieldumper!
Veiligheid opnieuw gedefinieerd: de dumper met dual view zorgt voor een comfortabele en snelle verandering van de stoelpositie door een draai van 180° over de gehele bedienings- en stoelconsole. De rotatie kan gemakkelijk vanuit de bestuurdersstoel worden uitgevoerd door de stoelconsole eenvoudig te ontgrendelen en rond te draaien. Op deze manier heeft de bestuurder altijd het beste zicht - tijdens transport, laden en lossen. Zeg vaarwel tegen het tijdrovende draaien en manoeuvreren. De wieldumper met dual view is te verkrijgen in 6000, 9000 en 10.000kg.

Tric Tools

Gedaan met sleuven graven voor het vernieuwen van buizen, dit dankzij het pipe-bursting systeem van TRIC Tools.

Hijsjuk

Hijsjuk voor bobijnen

Hijsjuk voor bobijnen verticaal te transporteren / af te rollen met de graafmachine, CE en BTV gekeurd tot 3 ton

Horizontale spiraalboormachine

Horizontale boormachine Kendris

Deze is speciaal ontworpen als vervanger van de grondraket. De machine heeft een zeer korte basisframe van maar 1 meter lengte en word aangedreven door de hydraulica van de graafmachine. De boormachine is dus snel gebruiksklaar aangezien er maar een kleine put moet gegraven worden